Allergie informatie: Hongaarse goulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo magere runderlappen
- 3 rode paprika's
- 1 groene paprika
- 1 kilo uien
- 2 teentjes knoflook
- 50 gram boter of margarine
- 2 rundvleesbouillontabletten
- 1 eetlepel gedroogde majoraan
- 3 laurierblaadjes
- 1 0,5 eetlepel milde paprikapoeder
- 1 envelopje saffraan
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram
- zout en peper
- 1-2 eetlepels bruine basterdsuiker
- 2 eetlepels bloem
Meer Recepten
- Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Goulash met grapefruit en abrikozen
Met runderlappen, abrikozen en grapefruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - kirstennl - Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Goulash
Met runderriblappen, paprika en aardappels uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - boudewijn04
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hongaarse goulash
- Allergieen informatie