Allergie informatie: Hongaarse goulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 middelgrote uien
- 50 gram boter
- 500 gram mager rundvlees
- 0,75 liter water
- 1 vleesbouillonblokje
- 1 eetlepel zoete paprikapoeder
- 1 afgestreken theelepel scherpe paprikapoeder
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel bloem
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 250 gram tomaten
- 2 rode paprika’s
- zout
Meer Recepten
- Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Goulash met grapefruit en abrikozen
Met runderlappen, abrikozen en grapefruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - kirstennl - Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Goulash
Met runderriblappen, paprika en aardappels uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - boudewijn04
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hongaarse goulash
- Allergieen informatie