Allergie informatie: Hongaarse Goulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 a 1000 gram doorregen runderlappen
- 3 grote uien
- 750 gram aardappelen
- 1 pakje gezeefde tomaten (300 milliliter)
- 1 eetlepel paprikapoeder (pittige)
- 1 paprika
- 1,5 deciliter tuinkruidenbouillon
- peterselie
- rijst voor 4 personen, bij voorkeur basmati
Meer Recepten
- Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Goulash met grapefruit en abrikozen
Met runderlappen, abrikozen en grapefruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - kirstennl - Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Goulash
Met runderriblappen, paprika en aardappels uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - boudewijn04
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hongaarse goulash
- Allergieen informatie