Allergie informatie: Hachee van runder riblappen met kruidnagel
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram rib- en runderlappen (op kamertemperatuur)
- 25 gram boter
- 2 grote uien (grof gesnipperd)
- 0,5 eetlepel donkere basterdsuiker
- 1 eetlepel bloem
- 500 milliliter vleesbouillon (van tablet)
- 3 eetlepels (balsamico)azijn
- 4 kruidnagels
- 2 laurierblaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hachee van runder riblappen met kruidnagel
- Allergieen informatie