Allergie informatie: Hachee
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo hacheevlees
- 8 dikke uien (gebruik zelf zoete)
- 2 goudreinetten
- 2 vleesbouillonblokjes
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes tijm
- 10 kruidnagels
- 4 blaadjes laurier
- 8 jeneverbessen
- 6 peperkorrels
- 1 glas rode wijn
- 1 klein blikje tomatenpuree
- boter (ongeveer 200 gram)
- zout
- peper
Meer Recepten
- Hachee
Met uien, hacheevlees en nootmuskaat uit Nederland
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - tuttebel - Hachee
Met hacheevlees, uien en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - krisje111 - Hachee a la Annette
Met hacheevlees, uien en champignons uit Nederland
3 porties - 3 uur en 45 minuten
Vlees - avdwijngaard - Rode kool stamppot
Met rundergehakt, rode kool en aardappelen puree uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Groentegerechten - zuko - Hachee
Met rundvlees, uien en hacheekruiden uit Nederland
6 porties - 2 uur
Vlees - keukenwonder
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hachee
- Allergieen informatie