Allergie informatie: Goulash à la Babette
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram doorregen runderlappen
- 2 eetlepels bloem
- zout en versgemalen peper
- 30 gram bakboter
- 50 gram magere spekreepjes
- 1 grote ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 2 rode paprika's in stukjes
- 2 groene paprika's in stukjes
- 2 eetlepels pikante paprikapoeder
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 200 milliliter bouillon (van een bouillontablet)
- 100 milliliter rode wijn
Meer Recepten
- Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Goulash met grapefruit en abrikozen
Met runderlappen, abrikozen en grapefruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - kirstennl - Goulash
Met runderriblappen, paprika en aardappels uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - boudewijn04 - Goulash makkelijk
Met rundvlees, ui en paprika uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Goulash à la babette
- Allergieen informatie