Goulash

Ingrediënten

+ -
print

Voor de goulash:

Voor de rijst:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Voor de goulash:
  2. Snijd het vlees in blokjes van 2-3 cm.
  3. Schil de en snijd ze in ringen.
  4. Pel de knoflookteentjes en snijd ze in kleine stukjes (-> tip:
  5. leg eerst een knoflookteentje op het aanrecht en duw er met de palm van je hand tegenaan.
  6. Hierdoor is het makkelijker de pellen).
  7. Verhit de in de pan en bak de en de knoflook hierin aan.
  8. Voeg het vlees toe en bak het even aan.
  9. Strooi de en het erover, laat dit even meebakken en strooi er ook wat en over.
  10. Voeg dan het , het bouillonblokje, de , de en de toe en doe de deksel op de pan.
  11. Maak de 's schoon en snijd ze in kleine reepjes.
  12. Snijd de in blokjes.
  13. Voeg de en de 's erbij in de pan en laat het geheel met de deksel op de pan nog ongeveer 15 minuten zachtjes doorkoken.
  14. Roer dan de zure room erdoor zodat de saus nog dikker wordt Voor de rijst:
  15. Voe in de pan en breng dit eerst aan de kook.
  16. voeg de toe met 2 theelepels en laat dit 5 minuten koken.
  17. Doe dan de doperwtjes erbij, laat het geheel nog 3 minuten koken en giet de dan af.
25
25
25

Variaties op Goulash

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Goulash
VariatieAantalGang
Goulash23Vlees
Hongaarse goulash9Stoofschotels
Goulashsoep8Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
486 kcal
24%1944 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
66 g.
25%264 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Goulash