Allergie informatie: Gestoofde snijbiet
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 stelen snijbiet (warmoes)
- 2 aardappels
- 100 gram varkensvlees of rundvlees
- 1 theelepel margarine
- 1 theelepel olie
- 1 kopje water
- 1 bouillonblokje (rundvlees)
- peper naar smaak
- 1 theelepel tomatenpasta (roecoe)
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gulai Kancah (gestoofde rund en lever)
Met rundvlees, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)
Met kip, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Kolak pisang (gestoofde bananen met Javaanse suiker en santen)
Met bananen, kaneel en vanillestokje uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor - Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimba
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Gestoofde snijbiet
- Allergieen informatie