Allergie informatie: Gestoofde runderlapjes in paprika-roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 grote ui
- 1 rode paprika
- 4 eetlepels boter
- 650 gram magere runderlappen
- zout
- peper
- 1 eetlepel milde paprikapoeder
- vleesbouillontablet
- 4 theelepels bloem
- 1 bekertje zure room (of creme fraiche)
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Gestoofde runderlapjes in paprika-roomsaus
- Allergieen informatie