Allergie informatie: Gestoofd lam
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg lamsvlees been
- mosterdzaad
- 3 teentjes knoflook, gepeld
- 2 grote uien
- olijfolie
- 1/2 liter bouillon (maggi blokje)
- 2 eetlepels kerriepoeder
Meer Recepten
- Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Kare Domba (gestoofd lamsvlees)
Met lamsvlees, rode lomboks en santen uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - jaccor - Daging agee (gestoofd rundvlees met kokos)
Met rundvlees, kokos en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Gestoofd lam
- Allergieen informatie