Allergie informatie: Daging koening (rundvlees in milde kerriesaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen
- 1,5 deciliter olie
- boemboe's:
- 4 grote uien
- 3 teentjes knoflook
- 5 deciliter water
- 0,25 blokje santen
- 4 fijn gemaakte kermirienootjes
- 2 blaadjes salam
- 2 blaadjes djeroek poeroet
- 0,5 theelepel sereh
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel djahe
- 4 theelepels koenjit
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels suiker
- zout
- peper
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Daging koening (rundvlees in milde kerriesaus)
- Allergieen informatie