Couscous met riblappen en verse groenten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding Snijd de riblap carré met ribbe 2,5 cm.
  2. Zout en peper het vlees goed en bak het snel in rondom bruin.
  3. Giet de olie af en bak het vlees nog even in (25 gram).
  4. Blus af met 1,5 liter water en laat het vlees 1,5 uur sudderen, totdat het zacht is.
  5. Snijd in lengte in vieren en snijd dan stukken van 4 cm.
  6. Snijd geschilde en carré (ribbe 2,5 cm).
  7. Bak ze kort aan in een koekenpan met en voeg grove toe.
  8. Rooster de ’s boven een vuur en pel de zwartgeblakerde schil.
  9. Snijd ook de ’s in stukjes.
  10. Snipper één lente/bosui en wel tevens een kopje .
  11. Kook de wortelen met weinig water en 25 gram boter.
  12. Voeg later de andere groenten toe totdat ze gaar zijn. (behalve de bosui) Bereiding Gaar de zoals voorgeschreven.
  13. Gebruik hiervoor de bouillon van het vlees en de groenten.
  14. Als de gaar is, de groenten en vlees toevoegen, alsmede 1 eetlepel .
  15. Daarna de bosui en de toevoegen en eventueel op smaak maken met wat extra zout.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in couscous
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
314 kcal
15%1256 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
14%8 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
10%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
2 mg.
0%8 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Couscous met riblappen en verse groenten