Allergie informatie: Chili con carne á lá mama
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 in ringen gesneden uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 kg in blokjes gesneden magere runderlappen
- 500 gram gevelde tomaten
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 rode paprika
- 1 deciliter bouillon
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepel chilipoeder
- mespuntje cayennepeper
- zout
- 1 blik bruine bonen
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Tex-mex chili met hamlappen
Met hamlappen, tex-mexkruiden en kidneybonen uit Mexico
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - dvi - Sechuan Chili-olie
Met sechuanpeper, chili flakes en plantaardige olie uit China
10 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Patrick's pittige prei-wortelsoep
Met wortel, prei en paprika uit Nederland
8 porties - 30 minuten
Soepen - AmsterdamBoomer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Chili con carne á lá mama
- Allergieen informatie