Allergie informatie: Bruine bonenschotel in rode wijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode paprika, in stukjes
- 1 plak ham a 100 gram, in blokjes
- 1 knoflookworst a 100 gram, in blokjes
- 200 gram spek, in blokjes
- 4 deciliter rode wijn
- 1 liter bruine bonen uit blik
- 3 eetlepels peterselie, vers gehakt
- 1 teen knoflook, in gesnipperd
- 1 ui, gesnipperd
- 1 kleine courgette, in blokjes
- peper, vers gemalen
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Bruine bonenschotel in rode wijnsaus
- Allergieen informatie