Allergie informatie: Brabantse stoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderlappen
- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- 20 mini zilveruitjes (vers)
- 350 gram kastanjechampignons
- 1 takje tijm
- 2 takjes peterselie
- 1 laurierblad
- 2 eetlepels olijfolie
- 100 gram boter
- 100 gram spekreepjes
- 3 eetlepels bloem
- 2 theelepels peper
- 1 theelepel zout
- 7 deciliter rode wijn
- 0,5 deciliter cognac
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Turkse stoofpot
Met runderpoulet, dadels en paprika uit Turkije
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vlees - anjaschoneveld - Pörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccor - Thaise stoofpot
Met rundvlees, paksoi en peper uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Stoofschotels - flipje2
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Brabantse stoofpot
- Allergieen informatie