Allergie informatie: Bordje lentegroen
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram varkenslapjes
- 100 gram doperwtjes
- 1 eetlepel sojasaus
- 2 tenen knoflook
- 100 gram peultjes
- 1 deciliter sojaolie
- 100 gram haricots verts
- 1 theelepel suiker
- 100 gram snijbonen
- 1 deciliter kippenfond
- 1 courgette
- zout
- 8 groene asperges
- peper
- 1 komkommer
Meer Recepten
- Rijstmie met kruiden
Met sla, taugeh en komkommer uit Vietnam
4 porties - 15 minuten
Salades - 34533 - Bosvruchtenspiesjes
Met bramen, aardbeien, frambozen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - beamantel - Gestoomd bordje lentegeel
Met courgette, ham en creme fraiche uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Bordje lentegroen
- Allergieen informatie