Allergie informatie: Bolognese saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo sucadelappen
- 1 grote ui
- 3 stengels bleekselderij
- 1 winterpeen
- 1 kilo tomaten
- 1 teentje knoflook
- 250 gram magere spekreepjes
- 1 glas rode wijn
- scheutje azijn
- 2 eetlepels neutrale olijfolie
- 1 beker volle melk
- 1 beker runder- of wild fond
- 1 blikje tomatenpuree
- Bouquet garni (rozemarijn, laurier, selderij)
- zout
- peper
- stuk Parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Bolognese saus
- Allergieen informatie