Allergie informatie: Bigosh (Poolse zuurkool)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkenslapjes
- 1 kilo gesneden zuurkool
- 2 uien
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 1 volle eetlepel rode paprikapoeder
- 2 bouillonblokjes
- 1 theelepel peperkorrels
- 1 theelepel komijnzaadjes
- 1 theelepel peper
- 2 deciliter rijst
- 2 laurierblaadjes
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 kleine verpakking crème fraiche
- zout
Meer Recepten
- Zuurkool met vruchten
Met zuurkool, rozijnen, appel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Budget - siebrenee - Zuurkool uit de slow cooker
Met zuurkool, rookworst en zuurkoolspek uit Nederland
4 porties - 6 uur
Groentegerechten - Leoietje - Zuurkool met stroop
Met zuurkool, aardappelen en ribkarbonade uit Belgie
6 porties - 45 minuten
Streekgerechten - tobkok - Wintersalade
Met zuurkool, bietjes en aardappelen uit Rusland
4 porties - 10 minuten
Winter - jofkas - Zuurkool in notenolie
Met walnoten, wijnzuurkool en walnootolie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Bigosh (poolse zuurkool)
- Allergieen informatie