Allergie informatie: Belgisch stoofvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hacheevlees
- croma
- 2 bouillonblokjes
- 3 grote uien in (halve) ringen
- 1 flesje donker bier
- 2 plakken peperkoek
- laurierblad (naar smaak)
- paprikapoeder
- peper
- kruidnagel(s) (naar smaak)
- zout
- Evt champignons (plakjes)
- Evt verse paprika (reepjes of blokjes)
Meer Recepten
- Mosselen à la Katrien
Met mosselen, ui, prei uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - katrien-spanje - Goulash (milde)
Met stoofvlees, uien, rode paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - andrehellinga - Italiaans stoofvlees
Met rundvlees, uien en tomaten uit Italie
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - faroush - Studenten rijst
Met rijst, roerbakgroente en stoofvlees uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - pucq - Gekruid stoofvlees
Met hacheevlees, champignons en hacheekruiden mix uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - cinderellaatje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Belgisch stoofvlees
- Allergieen informatie