Allergie informatie: Aubergineschotel met bulgur
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 aubergine
- 200 gram rundergehakt
- 5 centiliter olijfolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 klein rood pepertje
- 5 centiliter droge, rode wijn
- 100 gram tomatencoulis
- 1 dessertlepel verse, gehakte salie
- 1 dessertlepel verse, gehakte oregano
- 100 gram bechamelsaus
- 100 gram geiten of schapenkaas (bv. Kefalotiri)
- 125 gram droge bulgur
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Aubergineschotel met bulgur
- Allergieen informatie