Allergie informatie: Tomaten-venkelstamppot
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo kruimige aardappels
- 250 gram kleine tomaatjes
- 1 venkelknol
- 3 eetlepel zwarte olijven
- 75 gram rucola
- zout, peper
- olijfolie
- 150 gram belegen of oude kaas
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Tomaten-venkelstamppot
- Allergieen informatie