Allergie informatie: Spinaziestamppot met brie
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg aardappelen
- zout
- peper
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 150 gram cherrytomaatjes
- 250 gram brie
- 4 eetlepels boter
- 750 gram spinazie
- 1,5 deciliter melk
- 2 eetlepels mosterd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Spinaziestamppot met brie
- Allergieen informatie