Allergie informatie: Rauwe andijviestamppot met tomaat en cashewnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo aardappels
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 stronk andijvie
- 10 cherrytomaten
- 1 bak vegetarisch gehakt
- 2 eetlepels olijfolie
- scheutje azijn
- 2 eetlepels slakruiden
- cashewnoten met wasabi
- 1 theelepel Surinaamse sambal
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Rauwe andijviestamppot met tomaat en cashewnoten
- Allergieen informatie