Allergie informatie: IJsbergslastamppot met maïs
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 krop ijsbergsla
- 1 mini blikje maiskorrels
- 500 gram kruimige aardappels
- warme melk
- zout
- nootmuskaat
- 1-2 theelepels sambal oelek
- 1 krop ijsbergsla
- 1 miniblikje maïskorrels (ca. 80 gram)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Ijsbergslastamppot met maïs
- Allergieen informatie