Allergie informatie: Hete bliksem
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zoete apppels
- 500 gram iets zurige appels
- 1,25 kilo kruimige aardappels
- 40 gram boter
- 3 deciliter water
- snufje zout
Meer Recepten
- Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Kipfilet in masala
Met kipfilet, masala en knoflook uit Nederland
4 porties - 1 uur
Gevogelte - anbuis - Hete kip opgespiest
Met kipfilet, knoflook en kerstomaat uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - avalon - Hete bliksen variant met peer
Met aardappelen, peren en sjalotjes uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Stamppotten - azuro - Aardappeltjes met hete tomatensaus
Met krieltjes, tomatenblokjes en chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hapjes - mirandaa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Hete bliksem
- Allergieen informatie