Allergie informatie: Chinese koolstampot met spekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram aardappelen, geschild en gehalveerd
- zout
- 1 zakje nasikruiden
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 lente bosuitjes, in ringetjes
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 200 gram magere gerookte spekblokjes
- 1/2 chinese kool, in repen
- 1/2 eetlepel kerriepoeder
- 1 eetlepel ketjap manis
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Chinese koolstampot met spekjes
- Allergieen informatie