Spinazietaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Vormpjes
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Zet de zacht op het vuur dat het kan ontdooien, onder af en toe roeren.
    Snijd intussen de in blokjes en de in blokjes.
    Snijd de lente ui in ringetjes.
    Rol het een beetje uit en leg deze in de ovenschaal en doe dit even in de oven op 200 graden.
    Bak het rul en voeg de toe, zet alles van het vuur en meng de , lente ui en toe.
    Doe dit alles in de ovenschaal op het , strooi de eroverheen.
    Doe daar bovenop de rest van het , als u nog een plakje over heeft kunt u vormpjes uitsteken eventueel en er bovenop leggen.
  2. Smeer het ei erover.
    Zet het in het midden van de oven, en laat het 30 minuten in de oven en kijk af en toe, als het mooi goudbruin is is het gerecht klaar.

    Eet smakelijk. .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Spinazietaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spinazietaart
VariatieAantalGang
Spinazietaart7Vegetarisch
Spinazietaart met feta2Hartige taarten
Kipfilet met spinazietaart en tomatensaus1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • geklopt ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • mozzarella, kaas, bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
754 kcal
37%3016 kcal
Vetten
48 g.
69%192 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spinazietaart