Allergie informatie: Spaghetti di Mama
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gehakt, half om half
- 2 gesnipperde uien
- 4 teentjes knoflook, fijngehakt
- 250 gram katenspek in blokjes
- 100 gram diepvries doperwten
- 2 kleine blikjes tomatenpuree
- 1 blikje tomatenblokjes
- 0,5 theelepel oregano
- 0,5 theelepel tijm
- 0,5 theelepel basilicum
- 1 bouillonblokje
- eventueel tabasco
Meer Recepten
- Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Spaghetti bolognese
Met rundergehakt, soepgroenten en gepelde tomaten uit Italie
4 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - bloemen - Cassoulet a la mama
Met witte bonen in tomatensaus, uien, spek uit Frankrijk
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - tuttebel - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Courgette spaghetti
Met courgette, tomaten en zongedroogde tomaten uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Hoofdgerechten - Jennie768
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Spaghetti di mama
- Allergieen informatie