Allergie informatie: Roodbaars met spinazie en asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 roodbaars filets a 125 gram
- 400 gram spinazie
- 500 gram asperges, beetgaar
- 1 ui, fijn gesneden
- 1 winterwortel, klein gesneden
- 0,5 prei, klein gesneden
- 2 deciliter witte wijn (of droge sherry)
- 2 eetlepels room
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roodbaars met spinazie en asperges
- Allergieen informatie