Allergie informatie: Vis roerbakschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pangafilet per persoon
- gember naar smaak (vers of gedroogd)
- Fair Trade dipper, zoet pikant (AH)
- Surinaamse sambal (Koningsvogel)
- grote rauwe gamba's of garnalen naar smaak, maar ± 4-5 per persoon
- knoflook, fijngehakt
- teriyakimarinade
- olie
- roerbakgroenten naar eigen keus
- noedels (Soubry)
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Spitskool roerbakschotel
Met spitskool, gehakt, ui uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Roerbakgerechten - ronniebruinsma - Dille-citroenmarinade (voor vis)
Met dille, citroen en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Vis roerbakschotel
- Allergieen informatie