Allergie informatie: Toemis Taugeh-Ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram taugeh
- 250 gram kipfilet, in reepjes
- 1 stuks grote ui, in dunne schijfjes
- 1 stuks rode paprika, in reepjes
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 stuks rode lombok, in ringetjes
- 1 centimeter fijngesneden verse gember
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel trassi
- 1 deciliter dikke santen
- 0,5 theelepel citroensap
- 0,5 eetlepel Chinese dunne soyasaus
- 2 eetlepels korianderblad
- 2 eetlepels plantaardige olie
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Toemis taugeh-ajam
- Allergieen informatie