Tjap Tjoy

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in reepjes.
  2. Pel de , halveer ze en snijd ze in halve maantjes van circa 1/2 centimeter dikte.
  3. Schrap de , halveer deze in de lengte en snijd hem schuin in dunne plakjes.
  4. Was de , verwijder de zaadjes en snijd de in dunne reepjes.
  5. Was de en snijd deze schuin in dunne plakjes.
  6. Schil de , halveer in lengte en snijd in dunne plakjes.
  7. Maak de schoon en snijd in dunne plakjes.
  8. Verhit olie in de wok.
  9. Roerbak de ui en de circa 3 minuten.
  10. Voeg de kip toe en laat deze 5 minuten meebakken op een zacht vuurtje.
  11. Verkruimel de bouillontabletten boven de pan en voeg anderhalve deciliter water toe.
  12. Breng het geheel aan de kook, laat circa een halve minuut doorkoken.
  13. Gooi alle groenten, met uitzondering van de tauge erdoor en roerbak het geheel circa 5 minuten op hoog vuur.
  14. Voeg de tauge en een lepel toe en roerbak het geheel nog circa 1 minuut.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Tjap Tjoy

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tjap Tjoy
VariatieAantalGang
Tjap Tjoy6Rijstgerechten
Tjap Tjoy met waterkastanjes1Gevogelte
Tjap Tjoy met rijst1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
167 kcal
8%668 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tjap Tjoy