Allergie informatie: Thaise groene curry met kip en peultjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1-1 eetlepels groene currypasta
- 1-2 eetlepels wokolie
- 500 gram kipfilet, in reepjes gesneden
- 2-3 eetlepels lichte Thaise sojasaus
- 1-2 eetlepels citoen of limoensap
- 1 eetlepel verse gemberwortel, geschild en in kleine stukjes gesneden
- 3 sjalotjes of kleine uitjes, in ringen
- 500 gram peultjes
- 4 deciliter kokosmelk
- 1 eetlepel basterdsuiker (de bruine)
- paar basilicumblaadjes, vers of gedroogd
- 1 rode peper, in reepjes of 1 theelepel sambal oelek
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Thaise groene curry met kip en peultjes
- Allergieen informatie