Allergie informatie: Tahoe dan Taotjo
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 blokken tahoe
- 1 kopje taotjo
- 6 teentjes fijngesneden knoflook
- 75 gram taugeh
- 150 gram garnalen
- 150 gram champignons, in plakjes
- 2 eetlepels selderie
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 theelepel djahe
- 1 kopje bouillon van de garnalen (of visbouillon)
Meer Recepten
- Erwtensoep uit Slowcoooker
Met erwtensoeppakket, zuurkoolspek en schouderkarbonades uit Nederland
8 porties - 8 uur
Maaltijdsoepen - spikey1 - Bleekselderij in Taotjosaus
Met bleekselderij, taotjo en rode peper uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - 34533 - Telor Masak Bali dan Santen
Met ei en sante uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Eiergerechten - 34533 - Salsa van verse tomaten en rode ui
Met tomaten, rode ui en chilipeper uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Peperolie met Taotjo
Met olie, pepers en taotjo uit Brazilie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Tahoe dan taotjo
- Allergieen informatie