Allergie informatie: Spitskoolpannetje met ananas
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram witte rijst
- zout
- peper
- 400 gram gesneden spitskool
- 400 gram bieflapreepjes
- 3 wortels
- 1 prei
- 3 eetlepels olie
- 2-3 eetlepels seroendeng
- 1 blikje ananasblokjes (580 milliliter)
- 5-6 eetlepels sojasaus
- eventueel 1 theelepel sambal oelek
- 1 theelepel maizena
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Spitskoolpannetje met ananas
- Allergieen informatie