Allergie informatie: Satéroerbak met sperziebonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram sperziebonen
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 400 gram satévlees
- 1 rode en gele paprika, in stukjes
- 1 deciliter tuinkruidenbouillon (van 1 tablet)
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels ongezouten pinda's
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Satéroerbak met sperziebonen
- Allergieen informatie