Allergie informatie: Sajoer Raapsteel
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram raapsteel, grof gesneden
- 0,5 stuks prei, in dunne ringen
- 0,5 stuks paprika, in dunne reepjes
- 2 eetlepels fijngesneden selderij
- 200 gram mager gehakt
- 2 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel sambal trassi
- 0,5 eetlepel tomatenpuree
- 2 daon salam
- 1 theelepel laos
- 1 eetlepel nam pla (Thaise vissaus)
- 0,25 liter water
- 3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Petjel Raapsteel
Met raapstelen, kemirienoten en santen uit Indonesie
2 porties - 20 minuten
Groentegerechten - 34533 - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca - Sajoer ikan pedah (gezouten vis)
Met gezouten vis, aubergine en garnalen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sajoer Cran Cam (kip in bouillon)
Met kipfilet, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Sajoer raapsteel
- Allergieen informatie