Roergebakken spitskool

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst zoals staat aangegeven op de verpakking.
  2. Knip of snijd de in kleine stukjes (met snijden blijft de paneermeel beter op het vlees zitten) Bak de stukjes schnitzel rondom bruin.
  3. Doe de erbij en laat het in ongeveer 4 minuten slinken.
  4. Vervolgens gaat de ketjap, djahé en erbij en roer alles goed door elkaar.
  5. Voor mensen die van pittig eten houden kan er nog wat djahé bij.
  6. Als laatste gaan de 's erdoor.
  7. Verwarm deze even kort mee.
  8. Smakelijk eten.
25
25
25

Variaties op Roergebakken spitskool

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Roergebakken spitskool
VariatieAantalGang
Roergebakken spitskool met seroendeng1Groentegerechten
Roergebakken spitskool met spekjes1Groentegerechten
Roergebakken spitskool met gehakt en noedels1Miegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • pinda is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
  • ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
493 kcal
24%986 kcal
Vetten
8 g.
11%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
74 g.
28%148 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roergebakken spitskool