Allergie informatie: Roergebakken runderreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram boter of gemengd met olijfolie
- 300 gram biefreepjes
- 2 teentjes knoflook (uitgeperst) of 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 paprika (reepjes)
- 150 gram champigons (in plakjes)
- 1 grote ui (in reepjes)
- 1 theel chilipoeder of cayennepoeder
- 1 doosje roomsaus
Meer Recepten
- Bloemkool met runderreepjes
Met bloemkool, runderlappen en ui uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - Chriss - Wokgroenten met runderreepjes
Met zilvervliesrijst, runderreepjes en japanse wokgroente uit Japan
4 porties - 1 uur
Roerbakgerechten - Hanni1990 - Roergebakken Chinese kool
Met chinese kool, sperziebonen en gembersnippers uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - aggie63 - Roergebakken courgette
Met courgette, bosuitjes en zout uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Roergebakken krieltjes
Met krielaardappelen, rode paprika en mais uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Roergebakken runderreepjes
- Allergieen informatie