Allergie informatie: Roergebakken Groenten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blikje gesneden bamboescheuten
- 1 blikje minimaiskolven
- 125 gram aspergepunten
- 150 gram jonge worteltjes
- 250 gram peultjes
- 1 blikje strochampignons
- 4 stuks lenteui, in stukjes
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels vissaus (nam pla)
- 1 theelepel sesamolie
- peper naar behoeven
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Biefstuk met ingepakte groenten
Met biefstukjes, sjalotjes en knoflook uit Nederland
4 porties - 35 minuten
BBQ - lucyvader - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Roergebakken groenten
- Allergieen informatie