Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken babi pangang met paprika en mini mais recept
Roergebakken babi pangang met paprika en mini mais recept

Roergebakken babi pangang met paprika en mini mais


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de speklapjes in smalle reepjes van 1 cm breed. Snijd de prei in zeer smalle ringen. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in smalle reepjes. Laat de mini mais uitlekken. Verhit 3 eetlepels olie in een wok en laat dit goed heet worden. Roerbak de reepjes spek ongeveer 5 minuten op een hoog vuur. Roerbak vervolgens de paprika 2 minuten mee. De laatste minuut doe je 3/4 van de prei erbij. Tot slot roer je de basterdsuiker, mini mais, tomatenketchup, ketjap en de sambal toe en verwarm dit alles nog 2 minuten. Doe alles op een bord of in een schaal en strooi het restand van de prei erover heen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roergebakken babi pangang met paprika en mini mais recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven