Allergie informatie: Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hamlappen
- 3 sjalotjes, fijngesnipperd
- snufje zout
- 1 rode paprika, in reepjes
- 1 eetlepel sesamzaad
- 300 gram Chinese kool, in dunne reepjes
- snufje peper (versgemalen)
- 3 eetlepels olie
- 1 groene paprika, in reepjes
- 0,5 deciliter ketjap manis
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade
- Allergieen informatie