Allergie informatie: Roerbakgroenten in een mandje van bladerdeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gemengde roerbakgroenten
- 4 plakjes bladerdeeg
- 5 centiliter gembersiroop
- 5 centiliter witte balsamicoazijn
- 3 centiliter arachideolie
- witte peper
- zout
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Roerbakgroenten in een mandje van bladerdeeg
- Allergieen informatie