Allergie informatie: Pittige pompoen curry
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pakje Thaise rode curry woksaus (bijvoorbeeld van MeiAsia)
- 200 gram pompoen
- 100 gram verse shiitake paddenstoelen
- 50 gram gewelde droge abrikozen
- 250 gram hamlappen (of een bakje tofu)
- 1 eetlepel fijngesneden verse koriander
- zout
- peper
- wokolie
- pandanrijst (voor erbij!)
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Pittige pompoen curry
- Allergieen informatie