Allergie informatie: Pittige kabeljauwfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kabeljauwfilet
- 4 rode pepers
- 4 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 ,5 theelepel zout
- rietsuiker
- 1 theelepel laos
- 1 eetlepel bladselderij
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels azijn
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Spaans vispannetje
Met kabeljauwfilet, zalm, paprika uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Pittige kabeljauwfilet
- Allergieen informatie