Allergie informatie: Kipkerrie met ananas en rijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 winterpeen
- 1 rode paprika
- 1 prei
- 1 grote ui
- 150 gram sperziebonen
- 125 gram champignons
- 1 a 2 tenen knoflook
- 400 gram kipfilet
- 1 eetlepel bloem
- 1 eetlepel kerrie
- 1 klein blikje ananasstukjes
- 1 kippenbouillonblokje (zonder smaakstoffen uit de natuurwinkel)
- 250 gram zilvervliesrijst
- arachide- of zonnebloemolie en een klontje roomboter om te bakken.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Kipkerrie met ananas en rijst
- Allergieen informatie