Allergie informatie: Kip met bosuitjes en paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 milliliter kippenbouillon
- 300 gram kippenbout, in stukjes van 2 cm
- 1 eetlepel plantaardige olie
- 2 theelepels zeer fijn gehakte knoflook
- 2 theelepels fijn gehakte gember
- 6 bosuitjes, in stukken van 3 cm
- 2 grote rode paprika's in blokjes van 3 cm
- saus:
- 1 eetlepel aardappelzetmeel
- 185 milliliter kippenbouillon
- 1 eetlepel oestersaus
- 2 theelepels sojasaus
- 4 theelepels sherry
- 1 theelepel suiker
- 0,5 theelepel witte peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Kip met bosuitjes en paprika
- Allergieen informatie