Allergie informatie: Italiaanse roerbak
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 oranje paprika
- 1 courgette, geschild en in blokjes
- 300 gram varkensreepjes
- 2 sjalotten
- paprikapoeder
- Italiaanse kruiden
- 1 blikje tomatenpuree
- 2 theelepels oregano
- peper
- zout
- 0lie
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Roerbak snijboontjes
Met ui, snijbonen en knoflook uit Nederland
4 porties - 1 uur
Groentegerechten - anbuis
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Italiaanse roerbak
- Allergieen informatie