Allergie informatie: Garnalen met een pittige tamarindesausje
Terug naar het receptIngrediënten
- 80 gram cashewnoten, ongezouten
- 250 gram jasmijnrijst
- 2 a 3 knoflooktenen, fijn gesnipperd
- 1,5 eetlepel vissaus
- 1 eetlepel sambal oelek of een andere soort sambal (lombokpeper)
- 1 eetlepel pindaolie
- 1 kilo grote rauwe garnalen, gepeld en de staart laten zitten
- 2 theelepels tamarindepasta, aangelengd met wat water
- 1,5 eetlepel palmsuiker
- 350 gram choisum, in stukken van 10 cm
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Garnalen met een pittige tamarindesausje
- Allergieen informatie