Allergie informatie: Chinese Kool met Varkensvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 struik Chinese kool, in dunne reepjes
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 200 gram hamlappen, in reepjes
- 1 theelepel djahe
- 2 eetlepels oestersaus
- 1/3 theelepel vijfkruidenpoeder
- 1/3 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 theelepel sesamolie
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Chinese kool met varkensvlees
- Allergieen informatie